Communicatiedienst

De dienst Communicatie & PR staat in voor de interne en externe communicatie. We zijn ook het aanspreekpunt voor de pers.

Heerlijk Helder

We communiceren graag op een heldere, constructieve en respectvolle manier naar onze patiënten, bezoekers, medewerkers, arts-specialisten, leveranciers, onze medische partners & doorverwijzers.

Lees onze laatste nieuwsberichten

Medewerkers:

  • Margaux De Brabanter (interne communicatie)
  • Lies Loeckx (interne communicatie)
  • Geert Vanhassel (externe communicatie)

Contacteer ons via communicatie@sintmaria.be.

Volg ons!

Wil je graag het reilen en zeilen van het AZ Sint-Maria Halle volgen? Hou je van een gezonde levensstijl? Ben je geïnteresseerd in preventietips? Volg ons dan via sociale media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Op het gros van onze media-kanalen kan je ook in interactie gaan met het AZ Sint-Maria. Want uiteraard zijn we benieuwd naar jouw verhalen of ervaringen. Maar uiteraard tolereren we geen haatspraak. Toon respect voor andere meningen, waarden, culturen en levensbeschouwingen. Ook politieke of commerciële boodschappen worden verwijderd. Dankjewel om deze regels te respecteren. 

Voor de pers

Heb je een concrete vraag als journalist? Ben je op zoek naar een medisch expert? Wil je verduidelijking over onze berichtgeving? Of wil je opgenomen worden in onze perslijst?