Wegwijs in het AZ Sint-Maria

Het AZ Sint-Maria is opgebouwd uit vier blokken: A, B, C & D. Deze blokken zijn duidelijk bewegwijzerd in het ziekenhuis. En of je nu op een dienst of een verpleegafdeling moet zijn of je hebt een afspraak bij een arts-specialist: we melden je telkens in welk blok en op welke verdieping je moet zijn. 

Dus volg de wegwijzers, stap uit op de juiste verdieping en je bent er. 

Ik heb een afspraak bij een arts

Bij elke arts op onze website vermelden we in welke wachtzaal je wordt verwacht en waar deze zich bevindt. Maar uiteraard moet je je eerst aanmelden met jouw identiteitskaart aan één van onze kiosken in de onthaalzone. Eenmaal aangemeld krijg je een ticket waarop staat vermeld, waar je wordt verwacht. 

Ik heb afspraak bij een dienst

Bij elk specialisme en elke dienst vermelden we in welke wachtzaal je wordt verwacht een waar deze zich bevindt. Maar uiteraard moet je je eerst aanmelden met jouw identiteitskaart aan één van onze kiosken in de onthaalzone. Eenmaal aangemeld krijg je een ticket waarop staat vermeld, waar je wordt verwacht. 

Ik onderga een behandeling in het dagziekenhuis

Als je langskomt voor een behandeling in het dagziekenhuis moet je je eerst aanmelden met jouw identiteitskaart aan één van onze kiosken in de onthaalzone. Eenmaal aangemeld krijg je een ticket waarop staat vermeld, waar je wordt verwacht: blok C (gelijkvloers).

Ik word gehospitaliseerd

Voor een klassieke hospitalisatie moet je je eerst aanmelden met jouw identiteitskaart aan één van onze kiosken in de onthaalzone. Eenmaal aangemeld krijg je een ticket dat je mag scannen in lounge 1 (bevindt zich ook in de onthaalzone). Van zodra jouw nummer verschijnt op de schermen, mag je naar een van de inschrijvingsbalies. Daar word je opnamedossier helemaal in orde gemaakt en word je begeleid naar de juiste afdeling.