Zorgjobs in beeld - (H)echt teamwerk is het fundament

14 Augustus 2023 Actua nieuws

Dagelijks staan ze voor je klaar. Ook op de meest onmogelijke uren en dagen. Tijdens de corona-uitbraak zelfs met gevaar voor eigen leven. Toch houden de ‘AZ-ers’ onwaarschijnlijk veel van hun job.

Ariday Wilson 


zorgkundige Intensieve Zorgen

Een half jaar geleden was Ariday Wilson op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het AZ Sint-Maria gaf haar de kans haar enthousiasme en professionalisme als zorgkundige in te zetten op Intensieve Zorgen.

De duidelijke communicatie

Communicatie speelt een heel belangrijke rol in ons dagelijks leven hier in het AZ Sint-Maria. Zo word je als nieuwe medewerker uitgenodigd op een interessante onthaalsessie waar je kennismaakt met alle aspecten van het ziekenhuis. Dankzij nieuwsflashes en e-mails blijf je bovendien perfect op de hoogte van veranderingen, plannen en projecten en de vele opleidingen waarmee we ons kunnen vervolmaken.

Ook de collegialiteit waardeer ik enorm

De excellente samenwerking en collegialiteit

In ons team zitten mensen van elke leeftijd en met zeer uiteenlopende ervaringen. Toch werken we bijzonder goed én professioneel samen. Ook de collegialiteit waardeer ik enorm. Vanaf dag één voelde ik mij hier thuis. (H)echt teamwerk is bovendien onmisbaar om onze doelstellingen op de afdeling Intensieve Zorgen te behalen. Ook de mooie dankwoorden die we van familieleden krijgen als hun naaste erdoor komt of alleen al de appreciatie voor de goede zorgen, ervaren we als hartverwarmend voor het hele team.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Naast de zorgfuncties hebben we ook heel wat vacatures voor technische, facilitaire, logistieke en administratieve functies