Wie is wie?

Wie is wie op Pediatrie? Graag stellen we ze even aan je voor. Je vindt op deze pagina ook hun contactgegevens. 

De hoofdverpleegkundige en adjunt-hoofdverpleegkundige

De hoofdverpleegkundige Anne Demunter en de adjunct-hoofdverpleegkundige Johanna Devillé, zorgen ervoor dat alles op onze afdeling in goede banen leiden. Anne Demunter wordt momenteel tijdelijk vervangen door Greet Denayer. Heb je een vraag? Bij hen kan je steeds terecht. 

Je kan hen bereiken via 02 363 65 30.

De verpleegkundige voor ambulante onderzoek

Binnen onze dienst pediatrie begeleidt Marleen Vanmeulder de ambulante onderzoeken en behandelingen.

Zij is bereikbaar van maandag t.e.m. donderdag van 8u30 – 16u op het nummer 02 363 65 35 of via sec.ped@sintmaria.be

Het enthousiaste team van Pediatrie

Ons team, dat bestaat uit pediatrische verpleegkundigen, een zorgkundige, een medisch secretaresse, een spelbegeleidster, kinesisten, een psychologe en onderhoudspersoneel, staat de klok rond paraat opdat jouw kind de nodige zorgen krijgt toegediend. Je kan kan altijd bij hen terecht met jouw vragen.

De spelbegeleiding

Elke werkdag van 13u – 17u kan je een beroep doen op onze spelbegeleidster. Zij probeert het verblijf van jouw kind wat op te vrolijken door in de speelzaal of kamer activiteiten te organiseren. Samen spelen we dan gezelschapsspelletjes of voorzien we een knutselmomentje. Aan inspiratie is er bij onze spelbegeleiding alvast geen gebrek. Heb je zelf ook een voorstel? Laat het zeker weten. We staan open voor leuke en gekke ideeën. 

De spelbegeleiding wil - indien gewenst - graag jou en je kind begeleiden naar onderzoeken, zodat deze wat vlotter verlopen.  

De spelbegeleiding wil ook even bij je kind blijven mocht je de kamer willen verlaten. Andere personen Voor de afdeling pediatrie staan ook een kinderdiëtiste, een sociaal assistente en een klinisch psychologe ter beschikking.

Andere personen

Voor de afdeling pediatrie staan ook een kinderdiëtiste, een sociaal assistente en een klinisch psychologe ter beschikking.

Kinderdiëtiste Inge Leenders - 02 363 63 56

Sociaal assistente Isabelle Dauwe - 02 363 62 32

Kinderpsychologen Philine Collyns  - 02 363 66 78  en Paulien Timmermans - 02 363 61 23

Wilt je een beroep doen op hen, vraag dit dan aan de adjunct- of hoofdverpleegkundige.