02 363 12 11

Zwangerschap en bevalling

Beste (toekomstige) ouders. Weldra wordt je gezin uitgebreid. Je leven en dat van je partner krijgt daardoor een andere wending, en gaat een intense periode tegemoet. Een periode van geluk en blijdschap, die ook gepaard kan gaan met de nodige vragen en onzekerheden. Veel zal immers nieuw en onbekend zijn.

Onze afdeling materniteit bestaat uit een verloskwartier, een kraamafdeling en een afdeling neonatologie. Overdag zijn we rechtstreeks bereikbaar via de hoofdingang van het ziekenhuis. Je vindt ons op de eerste verdieping, blok A. Opnames tussen 20 uur en 7 uur gebeuren via de spoedgevallendienst.

Ons professionele team bestaat uit gynaecologen, kinderartsen, anesthesisten, vroedvrouwen en pediatrische verpleegkundigen. Ieder van ons heeft als doel je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

We verwelkomen moeders in voornamelijk éénpersoonskamers met moderne technologie en veel comfort. Baby en moeder worden op één kamer verzorgd, zodat onnodige scheiding niet hoeft. Uw partner kan blijven overnachten dankzij de rooming-in faciliteiten op uw kamer. Zo kan u in alle rust wennen aan uw nieuwe gezin.