02 363 12 11

Voltijds arts pneumologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 350 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit, geriatrie ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.  Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Pneumologie.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een erkend

voltijds ARTS SPECIALIST in de PNEUMOLOGIE m/v

Beschrijving van de dienst:

  • Het team bestaat momenteel uit 2 voltijdse pneumologen die instaan voor een poliklinische en opname activiteit van patiënten met internistische pathologie.
  • De dienst pneumologie beschikt over een slaaplabo, zuurstofconventie en poliklinische activiteit met bronchoscopie en longfunctieonderzoek.   

Wij zoeken volgend profiel:

  • Een gedreven en dynamische collega om de dienst mee uit te bouwen samen met de andere collega’s, waarbij deze de kans krijgt eigen interesse verder uit te diepen.
  • Een in België erkend pneumoloog met brede belangstelling in de algemene pneumologie (asthma, COPD, oncologie, infectieziekten, allergie, ergospirometrie) met inbegrip van uitlezen van polysomnografie.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
  • Een fulltime functie met één recupdag per week
  • Werkzaam als zelfstandig specialist in dienstverband, met duidelijke dienstafspraken
  • Samenwerking in associatieverband met poolsysteem
  • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten samen met de andere internisten gastro-enterologen en geriaters

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. R. Peters, Voorzitter Medische Raad.



Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?