02 363 12 11

Deeltijds pediatrie - kinderpsychiatrie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 350 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit, geriatrie ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis. Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Pediatrie.

Het team van pediaters wenst hun dienst te versterken met verschillende subspecialisaties in de pediatrie en om die reden zijn we voor spoedige indiensttreding onder andere op zoek naar een erkend

DEELTIJDS consulent arts specialist in de pediatrie met subspecialisatie in de KINDERPSYCHIATRIE (M/V)


Beschrijving van de dienst:

  • Het team bestaat momenteel uit 5 voltijdse pediaters en 1 voltijdse ASO die instaan voor een poliklinische en opname activiteit. De dienst wordt ondersteund door consulenten pediatrie met subspecialisatie in de kindercardiologie en kinderneurologie. Het consulentschap wordt in de toekomst nog uitgebreid met de subspecialisaties kindernefrologie en kindergastro-enterologie.

Wij zoeken volgend profiel:

  • Een  gedreven en dynamische collega om de dienst verder te  ontwikkelen samen met de andere collega’s.
  • Je zorgt met de andere pediaters voor de uitbouw van de ziekenhuisconsultatie kinderpsychiatrie.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden en dit in het statuut van consulent.
  • Werkzaam als specialist in dienstverband met duidelijke dienstafspraken.  

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. Jef Geens, Voorzitter Medische Raad, 
Dr. Stephanie Buyse, Medisch Diensthoofd Pediatrie.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?