02 363 12 11

Voltijds arts pediatrie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi perifeer ziekenhuis met meer dan 850 werknemers, ruim 115 artsen, en 350 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit, geriatrie, ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een belangrijk chirurgisch, internistisch, geriatrisch en pediatrisch dagziekenhuis. 
Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Pediatrie.

Om ons team te versterken, zijn we voor spoedige indiensttreding op zoek naar een erkend

voltijds PEDIATER m/v


Beschrijving van de dienst:

  • Het team bestaat momenteel uit 5 voltijdse pediaters en 1 voltijdse ASO die instaan voor een poliklinische en opname activiteit. De dienst wordt ondersteund door consulenten pediatrie met subspecialisatie in de kindergastro-enterologie, kindercardiologie en kinderneurologie. Het consulentschap wordt in de toekomst nog uitgebreid met de subspecialisaties kindernefrologie.

Wij zoeken volgend profiel:

  • Een gedreven en dynamisch collega om de dienst mee uit te bouwen samen met de andere collega’s, waarbij je de kans krijgt eigen interesses verder uit te diepen.
  • Je werkt als kinderarts op de dienst pediatrie, materniteit en spoed en je bent verantwoordelijk voor de opvang van de pasgeborene in het verloskwartier.
  • Je zorgt samen met de andere pediaters voor de uitbouw van de ziekenhuisconsultatie en bent eventueel voor de uitbouw van een privéconsultatie.
  • Bijzondere bekwaming in EPLS, NLS is een vereiste of je bent bereid je hierin te bekwamen.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
  • Een fulltime functie met een recuperatiedag in functie van de wachten
  • Werkzaam als zelfstandig specialist in dienstverband, met duidelijke dienstafspraken
  • Samenwerking in associatieverband met poolsysteem voor de ziekenhuisactiviteiten
  • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten

 
Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. R. Peters, Voorzitter Medische Raad.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?