02 363 12 11

Voltijds arts gynaecologie-verloskunde

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.

Specifiek voor materniteit hebben we een materniteit van 20 bedden met een 700-800 bevallingen per jaar. Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Gynaecologie – Verloskunde.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een erkend 
voltijds ARTS SPECIALIST in de GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE  m/vBeschrijving van de dienst:

U bent samen met de huidige 6 voltijdse arts specialisten gynaecologie verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de dienst in het ziekenhuis zowel voor wat betreft de opname-activiteit, de operatie-activiteit, de poliklinische activiteit voor zowel de gynaecologische als de zwangere patiënt met tevens deelname aan de wachtpermanentie. De dienst gynaecologie beschikt over een materniteit van 20 bedden.

Wij zoeken volgend profiel:

  • Wij zoeken algemeen fulltime gynaecoloog met ervaring in de verloskunde alsook in de algemene gynaecologische chirurgie voor de verdere uitbouw van de dienst materniteit als de dienst gynaecologie.
  • Wij zoeken een gedreven en dynamische collega om de dienst verder uit te bouwen samen met de andere collega’s, waarbij de kans wordt geboden eigen interesses verder uit te diepen.
  • Kennis van de Franse taal is een meerwaarde

Wij bieden:

  • Een voltijdse functie op basis van een zelfstandigenstatuut
  • Een contract van onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
  • Werkzaam in associatieverband met duidelijke dienstafspraken met mogelijkheid van poolsysteem
  • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten, zowel voor verloskundige als gynaecologische activiteit

Voor meer informatie mbt deze functie kan je contact opnemen met

Kandidaturen met CV worden gericht aan:
Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. Jef Geens, Voorzitter Medische Raad,
Dr. Nadia Vandersteen, Diensthoofd Gynaecologie. Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?