02 363 12 11

Voltijds arts gastro-enterologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis in een prachtige groene omgeving van het Pajottenland.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook uitgebreide revalidatie-diensten en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.  Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Gastro-enterologie.

Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een

voltijds GASTRO-ENTEROLOOG m/v

Functie omschrijving:

  • Als gastro-enteroloog staat u samen met de collega's in voor de endoscopische onderzoekingen en zowel voor de poliklinische als de opname-activiteit van de dienst.  
  • U treedt in associatie met de 2 aanwezige gastro-enterologen.
  • Een bijzondere bekwaamheid in een subdiscipline kan in overleg verder ontwikkeld worden.  
  • U neemt deel aan de wachtdienst, samen met de pneumologen en geriaters. Hierbij wordt u ondersteund door een ervaren team van erkende urgentieartsen en intensivisten die de permanentie verzorgen in het ziekenhuis. 

Profiel:

  • U bezit een erkenning als arts-specialist in de Gastro-enterologie of bent assistent in opleiding Gastro-enterologie.  De basistechnieken endoscopie zijn u vertrouwd. 
  • U functioneert vlot in teamverband met een kwalitatieve patiëntenzorg als doel.
  • U beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en bent geëngageerd om samen de dienst verder uit te bouwen binnen het ziekenhuis en in de toekomstige netwerkstructuur.
  • U spreekt vlot Nederlands en beschikt over voldoende kennis van het Frans. 

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. Jef Geens, Voorzitter Medische Raad.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?