02 363 12 11

Voltijds arts anatomopathologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis. 

Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst anatomopathologie..

Om ons team uit te breiden is de dienst anatomopathologie op zoek naar een

voltijds of minstens 4/5e ALGEMEEN ANATOMOPATHOLOOG (m/v)

Beschrijving van de dienst

  • De dienst anatomopathologie omvat op dit moment 1 voltijds anatomopatholoog
  • De dienst wordt ondersteund vanuit het Jules Bordet Instituut ten belope van 0,2 FTE door een collega anatomopatholoog


Wij zoeken volgend profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste allround anatomopatholoog of minstens een collega met breed (meerdere domeinen) interesse-gebied om de dienst anatomopathologie mee verder te ontwikkelen
  • Het is de bedoeling om op termijn de leiding van het labo anatomopathologie waar te nemen gezien de intentie tot reductie tot 3/5e en uiteindelijk pensionering binnen enkele jaren van het huidige medische diensthoofd.
  • Bereidheid tot medewerking aan de kwaliteits-structuur van het labo anatomopathologie is gewenst.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Kandidaturen met CV worden gericht aan

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. Jef Geens, Voorzitter Medische Raad,
Dr. Josse Vandenhove, Medisch Diensthoofd Anatomopathologie.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?