02 363 12 11

Interim arts radiologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis in een prachtige groene omgeving van het Pajottenland.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook uitgebreide revalidatie-diensten en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.  

Om onze dienst radiologie tijdelijk te ondersteunen tijdens de afwezigheid van
een van onze radiologen zijn wij op zoek naar een

INTERIM Arts-Specialist in de RADIOLOGIE (m/v)

Functie omschrijving:

  • Onze dienst radiologie bestaat uit 6 artsen specialisten in de radiologie.
  • De dienst is uitgerust met een state-of-the-art radiologiepark o.a. CT-scan, NMR (1,5T), conventionele radiologie, mammografie en echografie (3).
  • In het kader van bevallingsrust van een van onze collega’s zijn we op zoek naar een interim radioloog voor de periode van 01/08/2021 tem 31/12/2021.  
  • U neemt deel aan de wachtdienst, samen met de pneumologen en geriaters. Hierbij wordt u ondersteund door een ervaren team van erkende urgentieartsen en intensivisten die de permanentie verzorgen in het ziekenhuis. 

Profiel:

  • U bent een all-round radioloog erkend in België. 
  • U functioneert vlot in teamverband met een kwalitatieve patiëntenzorg als doel.
  • U beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en bent geëngageerd voor deze tijdelijke opdracht.
  • U spreekt vlot Nederlands en beschikt over voldoende kennis van het Frans. 

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Dr. Robin Peters, Medisch Diensthoofd Radiologie
Dr. E. Haest, Medisch Directeur.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?