02 363 12 11

Mynexuxhealthpro

Van Hospiview naar  MynexuzhealthPro

Een  excellente en efficiënte zorg voor uw patiënt is  voor ons ziekenhuis een belangrijk streefdoel. Sinds de lancering van het nieuwe elektronische patiëntendossier KWS in het AZ Sint Maria Halle zal u als huisarts stap voor stap meer info kunnen terugvinden via Mynexuzhealthpro. Op dit platform kan u zelf afspraken maken voor uw patiënten bij verschillende specialisten van ons ziekenhuis. Kies een van de beschikbare tijdssloten en boek online.

MynexuzhealthPro is een beveiligde webapplicatie voor professionele zorgverleners. U zal hier in de toekomst niet alleen afspraken kunnen maken maar ook de beelden, verslagen, en resultaten van de technische onderzoeken van uw patiënt bekijken.

Voor u gebruik kan maken van mynexuzhealthpro moet u eenmalig een korte registratieprocedure doorlopen via: https://www.nexuzhealth.be/nl/aanvraag-aansluiting-mynexuzpro.

Vervolgens kan u aanmelden via https://www.nexuzhealth.be/nl/mynexuzhealthpro.

 In geval van vragen of problemen kan u contact nemen met Julie Ghesquiere.

  • j.ghesquiere@sintmaria.be
  • 02 363 65 28

Veelgestelde vragen MynexuzhealthPro

Hieronder vindt u een lijst met enkele veel gestelde vragen over de installatie en het gebruik van NexuzhealthPro. Het antwoord toch niet gevonden? Neem dan contact op met de helpdesk van Mynexuzhealth, zij helpen je zeer gericht verder.

HELPDESK 

Hoe kan ik als huisarts afspraken maken voor mijn patiënten?

Als externe zorgverlener kan je inzage krijgen in het dossier van je patiënten via het NexuzhealthPro- portaal. In deze eerste fase, kan je er enkel afspraken maken. In een volgende fase kan u er ook beelden, verslagen en laboresultaten raadplegen. U kan enkel toegang krijgen als er een therapeutische relatie is met de patiënt.

 Welke stappen moet ik doorlopen om een account aan te vragen?

nexuzpro 2

Ik heb een login en paswoord gekregen maar toch lukt het niet om in te loggen.

nexuzpro 1Let er op dat u bij het inloggen de ‘juiste’ optie aanklikt. Dus niet ‘Nexuzhealthpro, EMD voor huisartsen’. Maar wel ‘Nexuzhealth, inzage voor professionele zorgverleners.’ (zie afbeelding links)


 
Ik zie slechts beschikbare afspraken binnen een periode van 60 dagen.
Je kan de ‘periode’ met beschikbare afspraken aanpassen. Deze staat standaard op 60 dagen maar kan tot 360 dagen aangepast worden. Dan zie je dus alle beschikbare afspraken binnen deze opgegeven tijdsspanne.

Datum laatste aanpassing: 26.08.2022 - Communicatiedienst i.s.m. dienst Afsprakenbeheer