02 363 12 11

Het team

De hoofdverpleegkundige en adjunct-hoofdverpleegkundige

De hoofdverpleegkundige Mevr. Anne Demunter en de adjunct-hoofdverpleegkundige, zorgen ervoor dat alles op onze afdeling goed verloopt. Mocht u vragen hebben, kan u steeds bij hen terecht.

U kan hen steeds bereiken via het nummer van de afdeling: 02 363 65 30.

De verpleegkundige voor ambulante onderzoeken

Binnen onze dienst pediatrie begeleidt Marleen Vanmeulder de ambulante onderzoeken en behandelingen.

Zij is bereikbaar van maandag t.e.m. donderdag van 8u30 – 16u op het nummer 02 363 65 35 of via sec.ped@sintmaria.be

Het team

Ons team, dat bestaat uit pediatrische verpleegkundigen, een zorgkundige, een medisch secretaresse, een spelbegeleidster, kinesisten, een psychologe en onderhoudspersoneel, staat de klok rond paraat opdat uw kind de nodige zorgen toegediend krijgt. U kan altijd bij hen terecht met uw vragen.

De spelbegeleiding

Op weekdagen van 13u – 17u kan u beroep doen op onze spelbegeleidster. Zij probeert het verblijf van uw kind wat op te vrolijken door in de speelzaal of kamer activiteiten te organiseren. De ene keer zijn dit gezelschapsspelletjes, de andere keer knutselmomentjes of soms nog andere leuke spelmomenten. Ze kan u en uw kind eventueel ook begeleiden naar onderzoeken, zodat deze wat vlotter verlopen, of bij uw kind blijven mocht u de kamer even willen verlaten. Andere personen Voor de afdeling pediatrie staan ook een kinderdiëtiste, een sociaal assistente en een klinisch psychologe ter beschikking.

Andere personen

Voor de afdeling pediatrie staan ook een kinderdiëtiste, een sociaal assistente en een klinisch psychologe ter beschikking.

Kinderdiëtiste: Inge Leenders  02 363 63 56

Sociaal assistente: Isabelle Dauwe 02 363 62 32

Kinderpsychologe: Inne Gillijns  02 363 66 78 (is voorlopig voor onbeperkte tijd afwezig)

Wilt u beroep doen op hen, vraag dit dan aan de (adjunct)hoofdverpleegkundige.