02 363 12 11

Team

De dienst logopedie bestaat uit 3 gemotiveerde logopedisten die op zelfstandige basis aan de slag zijn in het ziekenhuis.

Stefanie Verstockt

stafanie verstockt websiteStefanie studeerde in 2008 af aan de Arteveldehogeschool in Gent als bachelor in de logopedische wetenschappen. Na 7 jaar zelfstandig te zijn in zowel groepspraktijken als haar eigen praktijk in Herzele, startte zij in 2015 halftijds als logopediste in een woon- en zorgcentrum. Doordat Stefanie meteen gebeten was om te werken in de ouderenzorg, wilde zij zich hier verder in specialiseren. In 2019 rondde zij de opleiding tot referentiepersoon dementie met succes af.

Ine Deneef

Ine website (2)Ine studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Gent als master in de logopedische wetenschappen. Ze is reeds 2 jaar werkzaam als zelfstandig logopediste in een groepspraktijk en heeft intussen ook haar eigen praktijk te Itterbeek. Hiervoor werkte Ine deeltijds in een woon- en zorgcentrum. Door de periode in het woon- en zorgcentrum en de voormalige stages in Inkendaal en UZ Brussel tijdens haar opleiding breidde haar interesse voor diagnostiek en behandeling bij neurogene communicatiestoornissen en slikstoornissen uit. 

Nele De Loecker

nele de loecker websiteNele studeerde in 2018 af aan de Arteveldehogeschool in Gent als bachelor in de logopedie.Inge Beeckmans

Inge studeerde in 2006 af aan de Universiteit Gent als licentiaat in de logopedische en audiologische wetenschappen. Ze volgde eveneens een postacademische opleiding met betrekking tot stemstoornissen en stotteren. Als bijkomende specialisaties volgde ze de PROMT-opleiding voor personen met spraakontwikkelingsstoornissen en apraxie én de opleiding voor eet- en drinkbegeleiding bij jonge kinderen. De afgelopen jaren volgde Inge reeds meerdere vormingsdagen met betrekking tot afasie, dysartrie en dysfagie. Ze behaalde eveneens het certificaat aan de Hogeschool van Utrecht tot het afnemen van DDS en DMSS voor personen met eet- en slikstoornissen.

Datum laatste aanpassing: 16.10.2019 - Communicatiedienst i.s.m. Paramedisch zorgcoördinator