02 363 12 11

Informatiesessies rond zwangerschap en bevalling

Je bent zwanger! Proficiat!

Dit is het begin van een boeiend avontuur waar wij, het team "Moeder-Kind-Zorg" van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria, je graag willen helpen om van je zwangerschap en bevalling een zorgeloze periode te maken.  Het is mogelijk dat je wordt geconfronteerd met twijfels die de kop opsteken en vragen over de medische en niet-medische aspecten van het  "zwanger-zijn" en bevallen.

Daarom organiseren wij informatieavonden die je kunnen helpen een antwoord te vinden op je vragen tijdens de verschillende periodes van je zwangerschap en kraamperiode. 
De avonden zijn multidisciplinair opgevat: je krijgt informatie over de bevalling zelf, de verzorging van je baby, de borstvoeding maar daarnaast ook allerhande informatie over de zwangerschap.

Geheel vrijblijvend en gratis kan je deelnemen aan één of meerdere infosessies die verschillende malen per jaar georganiseerd worden. Per periode in de zwangerschap wordt specifieke informatie gegeven. Je kan aansluiten naargelang je zwangerschapsweken maar inschrijven is noodzakelijk daar de plaatsen beperkt zijn.

Van harte welkom! 

Bekijk hier de informatiefolders voor patiënten.

Né Adoré - sessions d'information sur la grossesse et l'accouchement