Voltijds artsen-specialisten pediatrie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi perifeer ziekenhuis met meer dan 850 werknemers, ruim 115 artsen, en 350 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit, geriatrie, ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een belangrijk chirurgisch, internistisch, geriatrisch en pediatrisch dagziekenhuis. 

Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Pediatrie en zijn we op zoek naar een

voltijds artsen-specialisten PEDIATER m/v

Beschrijving van de dienst:

 • Het huidige team van pediaters wordt ondersteund door 1 voltijdse ASO en 1 voltijdse HAIO die instaan voor een poliklinische- en opnameactiviteit.  De dienst wordt bijkomend ondersteund door consulenten pediatrie met subspecialisatie in de kindercardiologie, kindernefrologie en kindergastro-enterologie en ook een kinderpsycholoog, een sociaal assistent en een kindertiëtist. 

Wij zoeken volgend profiel:

 • Gedreven en dynamisch collega's om de dienst mee uit te bouwen samen met de andere collega’s, waarbij je de kans krijgt eigen interesses verder uit te diepen.
 • Je werkt als kinderarts op de dienst Pediatrie, consultatie pediatrie, Spoed, Materniteit, verloskwartier en N*.
 • Je zorgt samen met de andere pediaters voor de uitbouw van de ziekenhuisconsultatie en voor de uitbouw van een privéconsultatie.
 • Subspecialisaties zijn een meerwaarde.

Wij bieden jou:

 • Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
 • Een fulltime functie met een recuperatiedag in functie van de wachten
 • Werkzaam als zelfstandig specialist in dienstverband, met duidelijke dienstafspraken
 • Samenwerking in associatieverband met poolsysteem voor de ziekenhuisactiviteiten
 • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten

 Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

 • Dr. Nick Vermeersch, Medisch directeur, via n.vermeersch@sintmaria.be of 02 363 61 65
 • Medisch Diensthoofd Pediatrie, dr. Stephanie Buyse, via s.buyse@sintmaria.be of 02 363 66 69.

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. N. Vermeersch, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. R. Peters, Voorzitter Medische Raad.

Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. 

Meer weten? Klik hier voor bijkomende informatie.