02 363 12 11

Deeltijds pediatrie - kindernefrologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi perifeer ziekenhuis met meer dan 850 werknemers, ruim 115 artsen, en 350 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit, geriatrie, ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een belangrijk chirurgisch, internistisch, geriatrisch en pediatrisch dagziekenhuis. 
Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Pediatrie.

 

Het team van pediaters wenst hun dienst te versterken met verschillende subspecialisaties in de pediatrie en om die reden zijn we voor spoedige indiensttreding onder andere op zoek naar een erkend

DEELTIJDS consulent arts specialist in de pediatrie met subspecialisatie in de KINDERNEFROLOGIE (M/V)


Beschrijving van de dienst:

  • Het team bestaat momenteel uit 5 voltijdse pediaters en 1 voltijdse ASO die instaan voor een poliklinische en opname activiteit. De dienst wordt ondersteund door consulenten pediatrie met subspecialisatie in de kindergastro-enterologie, kindercardiologie en kinderneurologie. Het consulentschap wordt in de toekomst nog uitgebreid met de subspecialisaties kindernefrologie.

Wij zoeken volgend profiel:

  • Een  gedreven en dynamische collega om de dienst verder te  ontwikkelen samen met de andere collega’s.
  • Je zorgt met de andere pediaters voor de uitbouw van de ziekenhuisconsultatie kindernefrologie.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden en dit in het statuut van consulent.
  • Werkzaam als specialist in dienstverband met duidelijke dienstafspraken. 

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. R. Peters, Voorzitter Medische Raad,
Dr. Stephanie Buyse, Medisch Diensthoofd Pediatrie.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?