Afslanken met Obesiless? Maak er na de zomer werk van!

09 Juli 2024 Actua nieuws

Heb je heerlijke vakantieplannen? Natuurlijk is het altijd spannend als je eenmaal thuis (na al die ijsjes, sangria’s, uitgebreide ontbijtjes, lekkere diners, … ) opnieuw op de weegschaal staat. Geen erg. Tijdens de vakantie is het belangrijk dat je kan genieten. En vanaf september is er bovendien voldoende tijd om die overtollige kilo’s weg te werken. Voor mensen met overgewicht is het nieuwe schooljaar bovendien het ideale tijdstip om te starten met Obesiless. 

Wat is Obesiless

Dit is een multidisciplinaire en heel succesvolle aanpak in het AZ Sint-Maria waarbij arts-specialisten, diëtisten, kinesitherapeuten, endocrinologen en psychologen de handen in mekaar slaan om jouw gewicht opnieuw op een gezond peil te brengen. 

Lees ook: 1 op de 8 mensen is te zwaarlijvig, maar dit is best behandelbaar  

Vrienden voor het leven

Toegegeven: het programma is intensief. Maar het levert mooie en blijvende resultaten op. Ook na afloop blijven de groepsleden soms samen sporten en elkaar motiveren. Sommigen zijn zelfs vrienden voor het leven geworden. 

Start na de zomer! 

Dus ook zin om je opnieuw wel in je vel te voelen? Na de zomer starten we met een nieuwe groep op donderdag 5 september en een tweede groep op woensdag 30 oktober. 

Contacteer ons vandaag nog want het aantal plaatsen is beperkt. Bovendien verwachten je ook vooraf in het ziekenhuis voor een fijne kennismakingsbabbel en een voorbereidend onderzoek. Tot binnenkort!

Interesse?

Neem contact op met de obesitascoördinator Nathalie Nys

Wens je meer info? 

Download hieronder onze brochure Obesiless