02 363 12 11
DEPUYDT Frank 2

Dr. Depuydt Frank

Consultatie ziekenhuis

 • op afspraak via online agenda
 • op afspraak via 02 363 66 00
 • wachtruimte 8 (blok B, gelijkvloers)

Bijkomende informatie

 • veneuze ingrepen: klassieke varicectomie, minimaal invasieve heelkunde, sclerotherapie en laserbehandeling
  arteriële chirurgie: dilataties, endoprotheses, trombolyse, embolisatie, klassieke heelkundige ingrepen, carotisoperaties, bypassen
  thoracale heelkunde: mediastinoscopie, pleuroscopie, longchirurgie
  schildklierchirurgie
  dialysecatheters, AV- fistels voor dialyse, port- a-cath's
  technische onderzoeken: arteriële en veneuze doppler

  Afspraken en informatie

  Indien u te lang moet wachten voor een afspraak bij dr. Depuydt, kan u altijd nagaan of u bij Dr. Lesceu eerder op afspraak kan gaan.

  Indien u zonder verwittigen uw gemaakte afspraak niet nakomt, zal een administratieve kost aangerekend worden. 


  Dokter Frank Depuydt studeerde af aan de KU Leuven met grote onderscheiding. Zijn volledige specialisatie Heelkunde kon hij doen in het Onze Lieve Vrouw ziekenhuis in Aalst. Hij genoot daar een zeer brede algemene chirurgische vorming. Van in het begin ging zijn interesse uit naar cardiale, vasculaire en thoracale heelkunde. Na zijn opleiding chirurgie bleef hij daar nog even werkzaam als resident op de dienst cardiovasculaire en thoracale heelkunde onder het diensthoofdschap van dokter Hugo Vanermen. Voor bijkomende opleiding was hij ook op de dienst thoraxheelkunde van het UZ Gasthuisberg in Leuven onder diensthoofdschap van professor Tony Lerut.

  Na deze brede vorming op gerenommeerde diensten werd hij in Halle aangetrokken door dokter Olivier Lesceu, waar ze sinds 2001 in één dienst samenwerken.

  Dokter Frank Depuydt is geaccrediteerd en gedreven om nieuwe evoluties binnen zijn vakdomein te implementeren in het ziekenhuis van Halle. Dat vakdomein omhelst alle chirurgische vasculaire, thoracale en schildklierpathologie.