02 363 12 11
dr. depovere

Dr. Depovere Tom

Consultatie ziekenhuis

 • op afspraak via online agenda
 • op afspraak via 02 363 66 00
 • Wachtruimte 5 (Blok B, gelijkvloers)

Bijkomende informatie

 • Papieren en attesten dienen zoveel mogelijk tijdens de consultaties gevraagd te worden. Documenten die door de artsen buiten consultatie moeten worden ingevuld kunnen gedeponeerd worden in de witte brievenbus Orthopedie aan wachtzaal 5.

  De documenten worden zo spoedig mogelijk verwerkt en u wordt hiervan op de hoogte gebracht.

  Er kan een administratieve kost aangerekend worden van 20 euro. U ontvangt hiervoor een attest terugbetaling voor de mutualiteit.

   

  Voor vragen en afspraken kan u steeds terecht → ortho@sintmaria.be  Dr. Depovere behaalde, voor hij aan zijn opleiding geneeskunde begon, een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Nadien combineerde hij gedurende 5 jaar zijn job als kinesitherapeut met de artsenstudie aan de VUB. Na deze opleiding tot arts heeft hij zich gespecialiseerd in de Orthopedie en dit in verschillende centra in België. De volgende stap in zijn carrière, na zijn erkenning als orthopedisch chirurg, was een verdere subspecialisatie in de voet- en enkelchirurgie. Hij volgde hiertoe gedurende 1 jaar high level fellowships in de Sint-Maartenskliniek te Nijmegem (Nederland), Clinique du sport te Merginac-Bordeaux (Frankrijk) en in het ZNA Middelheim te Antwerpen (België). 

  Dr. Depovere zal in het Sint-Maria ziekenhuis te Halle instaan voor de voet- en enkelchirurgie en traumatologie. Daarnaast is hij clubarts bij voetbalclub RWDM. 

  Dr. Depovere is lid van de BVOT (Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie), BFAS (Belgian Foot and Ankle Society), EFAS (European Foot and Ankle Society) en ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy).