02 363 12 11

Via welke weg kom ik het ziekenhuis binnen?

Alle patiënten en bezoekers, uitgezonderd het medisch ziekenvervoer en spoed, betreden het ziekenhuis via de centrale hoofdingang


Om dit op een gecontroleerde en veilige manier te laten verlopen werden in de onthaalzone meerdere wachtrijen worden ingericht, waaronder één fast lane voor toegelaten bezoekers, alsook een nieuw informatiepunt en voldoende wachtruimte.

Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent (10 min) om u aan te melden en om u te kunnen informeren over de geldende COVID-richtlijnen op de consultatie.

  • Aan elke ingang zal een COVID-balie staan, waar een medewerker van het ziekenhuis zal controleren of u een mondmasker draagt en u zal vragen om uw handen te ontsmetten.
  • Vervolgens kan u zich registeren aan de inschrijvingskiosken.
    Indien dit voor u van toepassing is kan u zich hierna naar de opnamebalie / het secretariaat begeven. Moet u daar even wachten, hou dan altijd min. 1,5 m afstand van andere personen.
  • Hou er rekening mee dat u pas 5 minuten voor het uur van uw afspraak plaats kan nemen in de wachtzaal van de arts waarvoor u op consultatie komt.
    Indien u veel te vroeg aanwezig bent kan u steeds wachten in de wagen of buiten. Indien dit niet mogelijk is, kan u in de centrale prewachtzaal aan de ingang van uw inschrijving wachten (prewachtzaal dagziekenhuis of prewachtzaal onthaal).

Bestanden

Datum laatste aanpassing: 27.10.2020 - Communicatiedienst i.s.m. directie en COVID-team