02 363 12 11

Via welke weg kom ik het ziekenhuis binnen?

Alle patiënten en bezoekers (uitgezonderd het medisch ziekenvervoer en spoed) komen het ziekenhuis binnen via de centrale hoofdingang


Om dit op een gecontroleerde en veilige manier te laten verlopen zijn er in de onthaalzone meerdere wachtrijen voorzien (waaronder één fast lane voor toegelaten bezoekers). Voorts is er een nieuw informatiepunt met voldoende wachtruimte.

Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent (10 min) om u aan te melden. Op die manier kunnen we u rustig informeren over de geldende COVID-richtlijnen tijdens de consultatie.

  • Aan elke ingang bevindt zich een COVID-balie. Een medewerker van het ziekenhuis controleert of u het mondmasker op een correcte manier draagt en zal u vragen om uw handen te ontsmetten.
  • Vervolgens kan u zich registeren aan de inschrijvingskiosken.
    Indien dit voor u van toepassing is kan u zich hierna naar de opnamebalie / het secretariaat begeven. Moet u daar even wachten, hou dan altijd min. 1,5 m afstand van andere personen.
  • Hou er rekening mee dat u pas 5 minuten voor het uur van uw afspraak plaats kan nemen in de wachtzaal van de arts waarvoor u op consultatie komt.
    Indien u veel te vroeg aanwezig bent kan u steeds wachten in de wagen of buiten. Indien dit niet mogelijk is, kan u in de centrale prewachtzaal aan de ingang van uw inschrijving wachten (prewachtzaal dagziekenhuis of prewachtzaal onthaal).

Bestanden

Datum laatste aanpassing: 18.01.2022 - Communicatiedienst i.s.m. directie en COVID-team