02 363 12 11
Arashvand

Dr. Arashvand David

Consultatie ziekenhuis

 • op afspraak via online agenda
 • op afspraak via 02 363 66 00
 • wachtruimte 5 (blok B, gelijkvloers)

Bijkomende informatie

 • Papieren en attesten dienen zoveel mogelijk tijdens de consultaties gevraagd te worden. Documenten die door de artsen buiten consultatie moeten worden ingevuld kunnen gedeponeerd worden in de witte brievenbus Orthopedie aan wachtzaal 5.

  De documenten worden zo spoedig mogelijk verwerkt en u wordt hiervan op de hoogte gebracht.

  Er kan een administratieve kost aangerekend worden van 20 euro. U ontvangt hiervoor een attest terugbetaling voor de mutualiteit.

   

  Voor vragen en afspraken kan u steeds terecht → ortho@sintmaria.be  Traumatologie:

  -  Hand- en polsfracturen waaronder arthroscopische polsfractuur chirurgie.
  -  Weke delen trauma en reconstructieve chirurgie van de vingers.
  -  Behandeling van letsels van de buig- en strek pezen.
  -  Traumatische amputaties van de hand en vingers en re-implantaties.

  Arthrose:

  Behandeling van arthrose van de pols, duimbasis en vingers. Conservatief, middels denervatie (ontzenuwing), prothesiologie, resectie arthroplastie en arthrodese.

  Instabiliteit van de pols:

  Conservatieve en operatieve behandeling van polsinstabiliteit. Ligamentoplastie van de pols zowel open als arthroscopisch. Behandeling van TFCC letsels.

  Zenuwen:

  Behandeling van zenuw compressie syndromen zoals het carpaal tunnel syndroom en cubitaal tunnel syndroom. Behandeling van traumatische letsels van de zenuwen door directe reparaties of transplantaties en transposities van zenuwen. Behandeling van neuromen in de bovenste extremiteit. Peestransposities na neurologische schade.

  Contracturen:

  Behandeling van de ziekte van Dupuytren met zowel minimaal invasieve technieken als open chirurgie. Behandeling van post traumatische of post CVA contracturen van de hand en de pols.

  CRPS:

  Chirurgische behandeling van CRPS (door de anatomische oorzaak hiervan te achterhalen en te behandelen).

  Arthroscopie:

  Arthroscopie ter diagnostisering en behandeling van aandoeningen van de pols en het duimbasisgewricht. Arthroscopisch ligament herstel van de pols. Arthroscopisch geassisteerd behandeling van pols fracturen

  Microchirurgie:

  Microchirurgisch herstel van de letsels van de zenuwen en arteries en re-implantatie van traumatische geamputeerde handen en vingers. Vrij bedekkende flappen in de bovenste extremiteit. 


  Dr. Arashvand heeft zijn opleiding tot arts genoten aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich daarna verder gespecialiseerd in de orthopedische chirurgie in Rotterdam en Delft. Daarna is hij zich verder gaan specialiseren in chirurgie van de hand en pols in het Verenigd Koninkrijk in Reading (Oxford) en in het prestigieuze Pulvertaft Hand Centre in Derby. Sinds 2016 is hij werkzaam als hand- en polschirurg in België. Hij is lid van de Belgian Hand Group, British Society of Surgery of the Hand en de Nederlandse Orthopedie Vereniging.

  Hand- en pols chirurgie dat in AZ Sint-Maria ziekenhuis wordt aangeboden beperkt zich niet enkel tot orthopedische en traumatologische behandeling van de hand en pols maar ook plastische reconstructieve handchirurgie, microchirurgie en chirurgie van de perifere zenuwen.