02 363 12 11

Afsprakensecretariaat artsen ook op zaterdag telefonisch bereikbaar

1 augustus 2022


Het afsprakensecretariaat voor onze artsen is voortaan ook op zaterdag bereikbaar van 8u tot 12u.

Onze medewerkers van het afsprakensecretariaat en het onthaal krijgen dagelijks honderden telefoontjes. En dan durven de wachttijden soms eens oplopen. Waarvoor onze excuses! Maar je kan deze telefonische drukte ook vermijden. Hoe? 

We leggen het hieronder graag even uit.

Mynexuzhealth: de snelste manier voor je afspraak

Maak online een afspraak met je arts-specialist via Mynexuzhealth.  Dat is een app voor het beheer van elektronische patiëntendossiers. Via de kalender in de applicatie zie je wanneer er vrije afspraakmomenten zijn in ons ziekenhuis. Met een paar klikken kan je je afspraak boeken, beheren, bekijken, plannen en annuleren. Handig toch?

Klik hier voor meer info over Mynexuzhealth

Vermijd de telefonische drukte

Maak je toch liever telefonisch een afspraak? Dat kan! Maar hou er rekening mee dat het ’s morgens tussen 10u en 12u behoorlijk druk kan zijn. Na de middag is het doorgaans rustiger.

telefonische drukte

Ook op zaterdag voortaan bereikbaar tussen 8u & 12u

Om de bereikbaarheid te optimaliseren kan je voortaan ook op zaterdagvoormiddag telefonisch een afspraak maken tussen 8u & 12u.

Opgelet: sommige artsen beheren hun agenda via hun privépraktijk. Klik op de arts die je nodig hebt voor het correcte telefoonnummer.

 

Terug naar overzicht

Datum laatste aanpassing: 01.08.2022 - Communicatiedienst i.s.m. Geert Vanhassel